Gå på opdagelse i kulturen

I Varde Kommune finder du kulturelle oplevelser til alle aldre. Uanset om du er til kunst, teater eller musik, har vi noget for dig.

7-KANTEN

Seværdigheder til din udflugt

Midt i den skønne natur finder du flere unikke seværdigheder og museer, der bestemt er en lørdagsudflugt værdig. Her er oplevelser for alle.

Knæk og bræk i Varde Kommune

Skuespil, drama, musik, sang, kostumer og smukke kulisser. Teaterlivet lever i bedste velgående i de dygtige teaterforeninger, du finder rundt omkring i Varde Kommune. Her kan vi stolt brøste os af at huse Danmarks største amatørteaterforening.

Store musikalske oplevelser på Vestkysten

Du behøver ikke tage langt væk for at finde fede musikfestivaler. I Varde Kommune finder du hele fire af slagsen: Én i Varde, én i Nordenskov, én i Oksbøl og én i Næsbjerg.

Udover festivalerne kan du opleve musikalske lækkerier på Smedeværkstedet og Pylofonen. Her finder du gennem hele året en god blanding af musikoplevelser, foredrag og stand-up.

En smagsoplevelse udover det sædvanlige

Vestjylland og Varde Kommune er meget mere end brun sovs med kartofler.

Med lækre lokale råvarer står de gode smagsoplevelser nemlig i kø hos cafeerne, restauranterne og landevejsboderne rundt om i kommunen.

Og er du til gourmet og gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige, så finder du det også her. Henne Kirkeby Kro har to Michelin-stjerner og det grønne kløver for bæredygtighed og er en oplevelse for alle sanser og smagsløg.

hennekirkebykro_16 (2) (1)
Henne Kirkeby Kro

Kulturoplevelser til enhver

Flugt

Tirpitz

Nymindegab Museum

Tambours Have

Open Air Varde

Varde Miniby

Varde Sommerspil

Museum Frello

Owen Luft Kånsert

Skonager Festivalen